Seriebibeln kristen hemsida för barn och andra som har barnasinnet kvar.
Start
Kristen film - svenska kristna barnfilmer
Film, video
Kristna spel
Spel
Serier
Serier
Pyssel
Pyssel
Recept & bakning
Recept
Färglägg och måla
Målarbilder
Kristen barn-TV
Barn-TV
Kristen julkalender för barn med Haren Stampe
Julkalender
Ung, vuxen med Jesus. Kristen hemsida med film, serier, länkar, bibeln online, sudoku,
Länkar & tips

Munken och Kulan - Skatten i potatisåkern

BOKTIPSET

Munken & Kulan

Skatten i potatisåkern

Roliga djurfilmer
Hund med barn mycket rolig Hund med barn mycket rolig
Cute Baby Takes Dog For A Walk
Gullig kattunge stoppar vindkraftverk Kattunge stoppar vindkrafverk

Kitten stops wind turbins
Katter som älskar vatten Katter som älskar vatten!

Funny Cats inWater.
Katt som masserar hund Katt som masserar hund

Cat massages Pug
Roliga katter som öppnar dörrar Funny cats opening doors Rolig katt öppnas dörr till hund

Funny cat opening dörr.
Presneting ... Mudd Hund som hoppar studsmatta
Dog loves trampoline!
Fågel matar katt & hund - Bird feeds cat and dog Fågel matar katt & hund
Bird feeds cat & dog
Älgkalvar i vattenspridaren Baby moose Älgkalvar i vatten-spridare.

Moose in sprinkler.
A Big Cat Christmas. - De stora kattdjurens jul. Stora katters jul.

Big cats Christmas.

Seriebibeln Bibeln är böckernas bok

seriebibelns e-butikHandla seriebibeln och veckans bibelbilder - serieböcker.

 
 

Marias vittnesbörd

Hej på ER

Maria Nilsson Altersbruk PITEÅJag tycker det är jätteroligt att få göra den här kristna hemsidan seriebibeln som berättar om Jesus men som också gör det lättare att hitta fräscha kristna program. Det startade ju med att börja göra seriebibeln på film och då kom tanken nu har jag de här färdiga filmerna men vad gör de för nytta hemma hos mig. Så föddes idén, att göra en hemsida där det gick lägga ut dem en hemsida. När de väl var utlagda fanns det plats för andra filmer och roliga saker som pyssel, recept mm. Ibland är det inte så enkelt att hitta igen kristna grejer på internet därför har jag samlat ihop en hel del.


Kristna är tråkiga

Inte hade jag någon aning om att Jesus skulle bli mitt liv som tonåring. Jag hade växt upp i ett kristet hem men jag uppfattade kristen tro som en massa krav och hårda regler. Allt kring kyrkan och kristen tro var väldigt negativt för mig. Jag upplevde det svart med en massa krav. Jag bestämde mig för att denna Gud ville jag verkligen inte ha något att göra med. Gud var någon sa ett men gjorde något helt annat.

Krsiten hemsida för vuxna och barn

Allt handlade om Jesus

Under gymnasiet blommade en kristen grupp upp på min skola. Bland dem kretsade allt kring Jesus. De drack te, pratade om Jesus och hade bönestunder. Men det var något i sättet som var annorlunda med dem. Det fanns en kärlek och den var äkta. När jag såg den kärleken så tog något tag i mitt inre och jag började att undra...

Vem är Gud?

I ett deppigt ögonblick bad jag till Gud -Gud om du finns så ge mig en kille. Kunde Gud svara på en sådan bön?? Faktum var att han gjorde det. Och mitt sökande fortsatte. Jag ropade till Herren - Herre om du finns visa det för mig! Jag började att läsa bibeln, lyssna på kristen musik och läsa kristna böcker. En bok som jag läste hette "När Gud varnar". Den handlade om profetsior som sagts ut i bibeln och sedan flera hundra år senare gått i detaljerad uppfyllelse precis som det var sagt fastän saker verkade helt mänskligt osannolika. I denna bok läste jag också om att de starkaste profetsiorna som pekar in i framtiden är atSeriebibeln kristen hemsida för barn och vuxnat Jesus ska komma tillbaka. Då började jag be till Herren intensivt - Herre kom inte tillbaka än för jag är inte frälst. Om du kommer då går jag förlorad. Låt mig få lära känna dig. För mig var det inte så att det skedde i det ögonblicket utan det gick veckor av nöd då jag bad på detta sätt. Men en dag när jag lyssnade till en kristen bibelkör fylldes jag av frid och jag visste att Jesus fanns hos mig. Kören var -Men åt alla dem som tog mot honom gav han makt att bli Guds barn. Jag läste mer och mer i Bibeln och började följa med på Bibelklubbar där jag fick hjälp att läsa Bibeln. Tron den växte fram och jag kunde känna Herren närhet i mitt liv.

Mitt viktigast beslut är inte vilken utbildning jag har valt eller vilket jobb jag har ta utan att jag fick lära känna Jesus. Mitt liv har inte på något sätt varit problemfritt men ett vet jag att Jesus har aldrig svikit mig. Jag vet att utan honom hade jag aldrig klart av att leva mitt liv. Vänner kan svika, saker kan gå fel, problem kan komma men Jesus har alltid en väg ut ur varje situation och han bär mig varje dag och han vill bära dig.


Himlen vårt mål ...Vår sons olycka

Nyligen var vår son ut för en tragisk olycka. Han körde rakt in i en långtradare och dog endast 20 år gammal. Trots den förfärliga olyckan är vi övertygade om att han har det bra i himlen. Allt det andra pengar, utbildning, prylar det betyder inget i en situation som den. Det som betyder något är att ha lärt känna Jesus. Hela vår familj älskade honom enormt mycket men vi vet att nu får han vara med Jesus och där har han det bättre, fast vi saknar honom förstås...


Thank you av Ivan Parker

På hans begravning spelades denna musikvideo som just handlar om en ung man i himlen. Här kan du se den: I dreamed I went to heaven and you were there with me... eller som låtens titel heter "Thank You" här med Ivan Parker. Sången startar vid 03.52 och före är det ett intro av Bill Gaither.
 

Till seriebibeln start hemsida för barn med film osv
Till seriebibeln start 

Kristen hemsida för barn och vuxna med ett roligt kristet innehåll.