Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Seriebibeln kristen hemsida för barn och andra som har barnasinnet kvar.
Start
Kristen film - svenska kristna barnfilmer
Film, video
Kristna spel
Spel
Serier
Serier
Pyssel
Pyssel
Recept & bakning
Recept
Färglägg och måla
Målarbilder
Kristen barn-TV
Barn-TV
Kristen julkalender för barn med Haren Stampe
Julkalender
Ung, vuxen med Jesus. Kristen hemsida med film, serier, länkar, bibeln online, sudoku,
Länkar & tips

Seriebibeln, inbunden, tecknad, svenska, kristen. Serie bibeln - bibel för barn. Du kan köpa den i e-butiken till bra pris.Seriebibeln E-butik

SERIEBIBELN är en bibel för barn, tecknad som serier. Hela bibeln och bibeldelar. Veckans bibelbilder; Från Adam till Josef, Från slaveri till frihet, Från Rut till Jona, David, Jesu liv, Guds ord till alla folk. Glada kossans bok, Kossornas alpabete, Kossornas räknebok.

Seriebibeln - tecknad bibel för barn

Seriebibeln är full av spännande berättelser om David, Moses, Jesus, Paulus och många fler. Bibeln har färstarka bilder med pratbubblor gör den till en lättläst bibel om  Gud.  En av de kristna böcker som  du inte får missa.       

Seriebibeln, tecknad bibel, köpa

Tecknad seriebok - Barnens bibel

Kristna , tecknade serier från bibeln på svenska. Det finns sex böcker i serien - veckans bibelbilder. 


Jesu liv - Kristen bibeln om Jesus från veckans bibelbilder

Jesus liv

Tecknad seriebok om Jesu liv i färg. Om Jesus, hur Jesus föddes. Sedan får vi följa med i Jesus liv  till Jesus död och himmelsfärd. Efter varje kapitel är det lite pyssel, korsord och frågor. Jesu liv är årgång 1 i veckans bibelbilder.

15 kr 

Guds ord till alla folk veckans bibelbilder

Guds ord till alla folk 

Tecknad seriebok om första tiden efter Jesus liv och död på jorden. Vi får möta Petrus , Paulus och många andra i kristendomens första historia. Efter varje kapitel är det lite pyssel, korsord och frågor. Guds ord till alla folk är årgång 2 i veckans bibelbilder.

15 kr

Från Adam till Josef Veckans bibelbilder

Från Adam till Josef 

Tecknade serier Skapelsen, Adam och Eva och första barnet på jorden. Möt Abraham, Isak, Jakob och Josef och hans bröder hos Farao Häftad kristen serie i färg. Från Adam till Josef är årgång 3 av "Veckans bibelbilder" 

15 kr

Från slaveri till frihet Veckans bibelbilder

Från slaveri till frihet 
Tecknade serier om fångenskapen i Egypten och hur en lösning kommer till stånd. Serieboken handlar om Moses, Aron, Josua och till sist Debora. Spännande äventyr som Moses i vassen och Mose brinnande buske, Israels vandring genom öknen om hur Gud svarar på folkets böner och mycket mer.  Efter varje kapitel finns frågor, korsord och pyssel. Från slaveri till frihet är årgång 4 av "Veckans bibelbilder"

15 kr

David Veckans bibelbilder

David
Barnens egen bibel - Tecknade serier om kung Davids liv. I en stormig tid i Israels historia utser profeten Samuel David till kung. David vallar fåren hos sin pappa Isai. Gud hjälper David när gamla kungen Saul är ute efter att döda David. Efter varje kapitel finns frågor, korsord, rebus och pyssel. David är årgång 5 av "Veckans bibelbilder"  

15 kr  


Från Rut till Jona veckans bibelbilder

Från Rut till Jona

Tecknade serier från Bilbelns gamla testament. I serieboken möter du Rut, kung Salomo, Guds profet Elia, profeten Elisa och Jona som hamnade i valens mage. Häftad kristen serie i färg. Från Rut till Jona är årgång 6 av "Veckans bibelbilder"  

15 kr

 Läs mer om "veckans bibelbilder".

 

Glada kossan 

Kossornas alfabete Elisabeth Ingvarsson

Kossornas alphabete - Elisabeth Ingvarsson

ABC-bok för alla åldrar. 64-sidig. Med glada färgbilder på alla sidor. Avsedd för tre olika åldersgrupper. Ifyllnadsrim för de minsta, lite mera och svårare rim för de större barnen och en vers,i första hand, för den vuxne ger författaren sitt personliga kristna vittnesbörd. 

159 kr

Kossornas räknebok

Kossornas räknebok - Elisabeth Ingvarsson

Räkna med Gud!! Räknebok för alla åldrar. 28-sidig. Med glada färgbilder på alla sidor. Avsedd för tre olika åldersgrupper. Ifyllnadsrim för de minsta, lite mera och svårare rim för de större barnen och en vers,i första hand, för den vuxne, där författaren ger sitt personliga vittnesbörd.

159 kr

 
Seriebibeln kristen hemsida för barn och andra som har barnasinnet kvar. Tillbaka till Seriebibeln start
Kristen hemsida för barn och vuxna med ett kristet innehåll.