Kristna hemsidor för barn

Kristna hemsidor - här hitta du dem enkelt ! Hemsidor för barn med bra kristet innehåll med massor med kul ex. drama, sång, pyssel, berättelser om Jesus. Länkkatalog med massor med bra tips i ABC-ordning. Det finns också länkar till kristna som jobbar i skolor och andra som jobbar med barn. Superbra hemsidor som är för barn och unga. 

 

Klicka på rubriken för att se kristna hemsidor

Länkar och tips

Kristna hemsidor - barn

 

😊 Barnoas i Svenskfinland

En hemsida på svenska om kristen tro med blogg, pyssel och musik.

 

😊 Barnskivor

Vill ge musik, video och mycket mera till svenska familjer och till kyrkans barnverksamhet. De åker även runt och har barnmöten. Målet är att barn i Sverige ska få lära känna Jesus. De har även en youtube kanal.


😊 Credo

Credo med Jesus i skol och studentvärlden. Sveriges evangeliska student- och gymnasiströrelse samlar ungdomar från alla kristna traditioner. Credos lokala grupper fungerar som kyrkans utsträckta arm... 

 

😊 Dinosaurier

En hemsida om museet "Den förhistoriska världen" Massor om dinosaurier, fossiler, bilder, spel och förstås om museet. 

 

😊 Gospel Sam

Här finns pyssel, film, bilder, berättelser, memory. Det är sheriffen Gospel Sam som tar dig med på denna kristna hemsida.

 

😊 Katten Busan

Begagnade kristna barnböcker hos Katten Busan.  Här kan du läsa om dem och beställa.

 

😊 King Kids - Sverige

King Kids finns i många länder och även i Sverige. Tillsammans får hela familjen, barn och vuxna gå ut och berätta för andra om Jesus. King Kids är en del i Ungdom med uppgift.

 

😊 Kreativ tro

Kreativ Tro är en sida som ger möjlighet att göra och pyssla kring bibeln och Gud. Den har kyrkpyssel för barn, kreativ bibelläsning med färgläggning i bibeln. Du hittar inspirationssidor på facebook. instagram, youtube och pinterest.

 

😊 KRIK 

Kirk betyder kristen idrottskontakt en kristen ungdomorganisation - en mötesplats som förenar glädjen i idrotten och den kristna tron.

 

😊 Ny generation

Ny generation jobbar med kristna skolgrupper över hela Sverige. Kolla deras hemsida.

 

😊 Rörelsesånger

Mikael Wahl har en youtube kanal med massor av små drama på video och rörelsesånger. Kolla in och välj något att titta på.


😊 Ungdom med uppgift

Ungdom med uppgift, UMU tränar och sänder ut ungdomar i mission. De har lärdjungaskola.


😊 UngdomsOas

Undomsoas är en del av Oasrörelsen, fast för ungdomar.  Oas är en karismatisk förnyelserörelse inom Svenska kyrkan, med en stor öppenhet för andra samfund.

 

😊 Youngsters

Startade som barnmöten på oas-rörelsens konferenser. De fick namnet barnoas och nu heter dom Youngsters. Visionen är att berätta om Jesus för barn.